Meals and memories are made here.

Sogni Italiani… Oftewel Italiaanse dromen.

Authentieke Italiaanse koffie specialiteiten, zoals espresso, cappuccino en latte macchiato, maar natuurlijk ook gewone koffie of onze altijd bijzondere koffie van de maand. Heerlijke verse broodjes op Italiaanse wijze, zoals ciabatta’s en foccacia, maar ook overheerlijke stokbroden en pistoletjes.

Alles uiteraard belegd met dagelijks verse producten. Vers appelgebak uit eigen oven, heerlijke muffins. Het behoort allemaal tot ons assortiment waarmee we je een heerlijk rustmoment bieden tijdens of na het shoppen. Je waant je even in Italië door de authentieke sfeer en aankleding van ons bedrijf. Gesitueerd in een pand uit de negentiende eeuw midden in de Langestraat, tegenover de Blokker, voegt Panini het beste van Italië samen met het beste van Winschoten.

Voor een kopje koffie of een uitgebreide lunch ben je bij ons altijd van harte welkom!

Nothing brings people together like good food 

Binnenkort wordt Panini omgetoverd tot de meest sfeervolle broodjeszaak van Winschoten. We zijn daarom druk bezig met al onze plannen en kunnen niet wachten om deze met jou te delen. Wel kunnen we je alvast vertellen dat de inrichting en de menukaart een enorme metamorfose ondergaan. 

Heb jij een gerecht wat volgens jou niet mag ontbreken op deze nieuwe kaart? Laat het gerust aan ons weten! Voor de tussentijd: Volg ons ook op Instagram via deze link.


Neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag11:00–18:00
Dinsdag10:00–18:00
Woensdag10:00–18:00
Donderdag10:00–18:00
Vrijdag10:00–21:00
Zaterdag10:00–17:00
ZondagGesloten